Skip to content

Om Street Feet

Dansskolan i Enköping där dansglädje och gemenskap står i fokus.

Skolan drivs av Isabel Axnér som har lång erfarenhet, en gedigen utbildning och ett genuint intresse för dans, musik och rörelse.

Street Feet är en enda stor dansfamilj med ca 700 dansare. Små och stora, nybörjare och avancerade, hos oss finns plats för alla! Vi lägger stor vikt vid att alla ska få uppleva känslan av att stå på scen. Våra shower är ett populärt inslag bland enköpingspubliken. Dessutom ser vi till att synas i många andra sammanhang.

Vi arbetar för att dansens tillväxt i Enköping ska bli så stor som möjlig.

Priser

HÖSTtermin 2019

Hos oss börjar man att dansa 1 kurs i veckan.
Om intresset sedan ökar och man vill utöka till flera träningar i veckan finns möjlighet att stå i kö för detta till passande grupp som danslärarna bestämmer.

1 kurs per vecka 1100 kr


2 kurser per vecka 1930 kr


3 kurser per vecka 2600 kr


4 kurser per vecka 3200 kr


Street Feets danslärare

isabel-axner-street-feet

Isabel Axnér

Började att dansa vid unga år och visste tidigt att det var något med dans hon skulle syssla med. Utbildad på Dansarutbildningen för professionella dansare med musikalinriktning på BALETTAKADEMIEN Stockholm 2009-2012. Tidigare dansat på ett flertal dansskolor främst i Stockholm, samt varit på dansresor i New York 2007, London 2010, Los Angeles 2011 och Reggio de Calabria, Italien 2013 och 2014. Parallellt med studier har Isabel sedan 2002 hela tiden undervisat, främst i Enköping men även på Danscenter Stockholm. Idag lägger Isabel all sin tid och energi på eleverna i Street Feet.

Isabel har ett minne för namn utöver det vanliga. Hon tror på disciplin och regler, men att släppa loss däremellan.

Isabel har medverkat som dansare i Idol, Guldbaggegalan och Kristallen, samt i Lena Philipssons Drömshow på Circus och även i musikvideos. Du har också kunnat se henne i en rad föreställningar i Stockholm, samt i en mängd evenemang runt om i Enköping.

fanny-noren-street-feet

Fanny Norén

Började att dansa vid 10 års ålder för Isabel och har dansat i Showgruppen sedan 2013. Parallellt med sin egen undervisning, dansar Fanny fortfarande i Showgruppen samt utbildar sig till Fysioterapeut. Fanny har även utbildat sig på Balettakademiens 1-åriga Dansarlinje på halvtid 2015-2016.

Fanny är en ambitiös dansare och genom sitt stora fokus under dansklasserna har det bidragit till en snabb utveckling dansant. Hon är en rörlig, stark, teknisk och noggrann dansare med stenkoll på det mesta i dansen, men också utanför dansen.

Fanny har medverkat med Street Feet i alla typer av evenemang runt om i Enköping, allt från medverkan i föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Höstglöd, Måndagskväll, Trädgårdsdagen, karneval, Företagargalan, StreetStar på Dansens hus i Stockholm samt som pausunderhållning till tävlingen "Skapa dans" på Uppsala Konsert & Kongress.

josefine-green-street-feet

Josefine Green

Började att dansa vid 6 års ålder och har varit med sedan starten av Street Feet. Har dansat i Isabels Showgrupp sedan 2011 och dansade även för Isabel innan dess. Parallellt med sin egen undervisning, dansar Josefine fortfarande i Showgruppen.

Josefine sticker ut som dansare genom sin längd och med en känsla som sträcker sig över scenkanten. Hennes rörelser är tydliga och fulla av energi. Josefine är starkt engagerad i allt som rör Street Feet och eftersom hon även är frisör ser hon ofta till att dansarna även blir snygga i håret.

Josefine har medverkat med Street Feet i alla typer av evenemang runt om i Enköping, allt från medverkan i föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Höstglöd, Måndagskväll, Hamnfestivalen, Trädgårdsdagen, karneval, Företagargalan, StreetStar på Dansens hus i Stockholm samt som pausunderhållning till tävlingen "Skapa dans" på Uppsala Konsert & Kongress.

Lina

Lina Björkman

Började att dansa vid 11 års ålder och har varit med sedan starten av Street Feet samt även starten av Showgruppen. Parallellt med sin egen undervisning, studerar Lina nationalekonomi vid Uppsala universitet. Lina har även varit bosatt i Kina under 2013 samt 2014-2015 där hon både studerade kinesiska och dansade.

Lina är en dansare med snabba fötter och som alltid har stenkoll på alla steg. Lina är engagerad i allt hon tar sig ann och hon utmärker sig som dansare genom stora rörelser och med mycket power.

Lina har medverkar med Street Feet i alla typer av evenemang runt om i Enköping, allt från medverkan i föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Höstglöd, Måndagskväll, Hamnfestivalen, Trädgårdsdagen, karneval, Kommunfesten, Enköpingslif samt Länsfestivalen UKM på Grand i Uppsala.

Nora

Nora Stenholm

Började att dansa vid 5 års ålder och har dansat i Showgruppen sedan 2014.
Parallellt med sin egen undervisning, dansar Nora fortfarande i Showgruppen.

Nora har alltid känt att hon föddes till att dansa och har inte kunnat tänka sig att göra något annat. Hon har ett stegminne utöver det vanliga som hennes danskompisar gärna stöttar sig mot. Nora älskar att följa andras dansutveckling och ser dansskolan som ett andra hem.

Nora har medverkat med Street Feet i alla typer av evenemang, allt från föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Måndagskväll, Trädgårdsdagen, karneval, flashmob, StreetStar på Dansens hus i Stockholm samt "Skapa dans" på Uppsala Konsert & Kongress.

Ellinor

Ellinor Östlin

Började att dansa vid 8 års ålder och har dansat i Showgruppen sedan 2016.
Parallellt med sin egen undervisning, dansar Ellinor fortfarande i Showgruppen.

Ellinor älskar att kunna uttrycka känslor genom enbart rörelser. Hon är en dansare med vackra och flödiga rörelser. Ellinor har ett otroligt spinn och därför är piruetter en av hennes specialitéer. Hon är alltid pigg och alert samt tar varje utmaning som ges med största fokus.

Ellinor har medverkat med Street Feet i alla typer av evenemang runt om i Enköping, allt från medverkan i föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Måndagskväll, Trädgårdsdagen, karneval, flashmob och StreetStar på Dansens hus i Stockholm.

concrete wall, fence, texture, big resolution

Charlotta Lindell

Började att dansa vid 8 års ålder och har dansat i Showgruppen sedan 2015.
Parallellt med sin egen undervisning, dansar Charlotta fortfarande i Showgruppen.

Charlotta gillar dans för att man får vara kreativ och utveckla sin egen dansstil. Hon är Street Feets egna sångfågel och hör vart enda litet ljud i musiken. Charlotta älskar gemenskapen i Street Feet och tycker om att vara både på och bakom scenen.

Charlotta har medverkat med Street Feet i alla typer av evenemang runt om i Enköping, allt från medverkan i föreställningar på Joar Blå och Idrottshuset, Måndagskväll, Trädgårdsdagen, karneval, flashmob, StreetStar på Dansens hus i Stockholm samt "Skapa dans" på Uppsala Konsert & Kongress.

Street Feet på Instagram: @streetfeetdansskola